Vår 
personvernerklæring

Bjurtech streber etter å ikke bruke mer personopplysninger enn nødvendig. For å gi en god brukeropplevelse må Bjurtech samle inn noen personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken personlig informasjon Bjurtech bruker og hvordan den lagres på en sikker måte.

 

Behandling av personopplysninger

Bjurtech samler eller lagrer aldri personopplysninger uten den besøkendes samtykke. Det er frivillig for alle som besøker nettstedet og gir personlig informasjon i forbindelse med tjenester f.eks. å motta nyhetsbrev.

Bjurtech administrerer nettstedet selv og er ansvarlig for all utvikling og forvaltning av informasjonen. Vi bruker Wix som nettstedleverandør for www.bjurtech.com . All informasjon og personlig informasjon samlet inn på nettstedet lagres på nettstedets leverandørs server. Bare Bjurtech og Wix har tilgang til informasjonen som er lagret på serveren.

 

Webtrafikkanalyse

Vi bruker Visitor Analytics på nettstedet vårt for å generere uidentifisert statistikk som hjelper oss å forbedre nettstedet for å gjøre det mer brukervennlig. Informasjon som samles inn er f.eks. Hvor mange som besøker de forskjellige sidene, hvor lenge besøket varer og hvilken nettleser som brukes. Bjurtech kan ikke spore informasjonen tilbake til den enkelte bruker. Informasjonen som samles inn av dette verktøyet blir aldri avslørt til andre spillere.

 

Informasjonskapsler

Når du besøker www.bjurtech.com, registreres informasjon om besøket ditt via en såkalt informasjonskapsel. En informasjonskapsel er en liten fil som er lagret i nettleseren din og som inneholder informasjon om nettstedet vårt f.eks. da du sist besøkte nettstedet vårt eller data du skrev inn i et skjema hos oss. Filen er ikke skadelig og inneholder ingen virus. Informasjonen som samles inn på bjurtech.com vil aldri under noen omstendigheter bli delt eller solgt til andre. Vi bruker denne informasjonen til å analysere brukermønstre i Wix Visitor Anaytics. Informasjonen i en informasjonskapsel kan heller ikke identifisere deg som person.

 

Nyhetsbrev og kommunikasjon med kunder

Bjurtech sender ut nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende e-post, må du skrive inn en e-postadresse. E -postadressen lagres i en egen mappe på DropBox som Bjurtech bruker som en sikker database. E -postadressen deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Bjurtech bruker Wix til å sende ut nyhetsbrev.

 

For å registrere deg for en interesseliste for kjøp, må du skrive inn navn og e -postadresse for at vi skal kunne kontakte deg angående produktet. Vi bruker også informasjonen om det totale antallet interesserte i listen for å føre statistikk over markedsinteresser. Personopplysningene i listen deles aldri med andre. Listen er lagret i en egen mappe på DropBox som Bjurtech bruker som en sikker database.

 

Når vi kjøper Bjurtech -produkter fra nettstedet vårt, lagrer vi personlig informasjon som er nødvendig for fakturering og regnskap i vårt regnskapssystem. Bjurtech bruker Visma eEconomy som et regnskapssystem. Bare Bjurtech og Visma har tilgang til personopplysningene. Kontaktinformasjon for våre kunder lagres i vår kundelogg som lagres i en egen mappe på DropBox som Bjurtech bruker som en sikker database.

 

Vi viser til markedsføringsloven §15 og kommuniserer via e-post om tjenester vi tidligere har levert.

 

Markedsundersøkelser

Bjurtech utfører noen ganger markedsundersøkelser for å utvikle produkter som dekker markedets behov. Bjurtech utfører undersøkelsene internt. Vi vil alltid informere om formålet med undersøkelsen og om den er anonym eller ikke. Informasjonen i undersøkelsene vil ikke bli brukt eller delt på annen måte enn den som er spesifisert i undersøkelsen.

I anonyme undersøkelser samles ingen personopplysninger som kan knyttes til deg. I identifiserbare undersøkelser kan Bjurtech identifisere de som har svart på undersøkelsen.

 

E-post og telefon

Bjurtech bruker e-post og telefon i det daglige arbeidet. Vi tar ikke opp noen samtaler, men de siste samtalene er synlige på telefonen. Vi varsler deg om at vanlig e -post er ukryptert.

 

Rettigheter

Alle som ber har rett til grunnleggende informasjon om behandling av personopplysninger i et foretak i henhold til personopplysningsloven §18 (1). Bjurtech har gitt denne informasjonen i denne erklæringen og vil referere til den i tilfelle forespørsler. De som er registrert i et av Bjurtechs systemer har rett til å få tilgang til egen informasjon. Han / hun har også rett til å be om at feil, ufullstendig eller informasjon Bjurtech ikke har tilgang til å behandle, blir rettet, slettet eller supplert.

Forespørsler om personopplysninger i Bjurtech kan rettes til info@bjurtech.com .